Produkty pro lázně gabbiano (2)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tonnarelli těstoviny

Tonnarelli těstoviny

Tonnarelli jsou typ špaget pocházející z Lazia, velmi podobné svému abruzzeskému bratranci, chitarrucci. Nicméně se liší v několika klíčových detailech: mají kulatý průřez, jsou mírně drsnější na konzistenci a tradičně se vyrábějí pouze z tvrdé pšeničné semoliny a vody. Jejich jednoduchá a rustikální chuť je činí ideálními pro klasické římské "cacio e pepe" nebo jsou ideální pro veganské recepty, protože neobsahují vejce.